Snooker Pari SM, Helsinki/CSS

23.1.2014

8.-9.2.2014

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Ilmoittautuneet nähtävillä TÄSTÄ


 

Cabin Street Snooker järjestää tiloissaan snookerin pari SM-kilpailut 8.-9.helmikuuta 2013 alkaen klo 10.00.

Tietoja Cabin Street Snookerista:
- Hyttitie 6, 00700 Helsinki
- 8 snookerpöytää
- http://www.snooker.fi

Peliparien ei tarvitse edustaa samaa SBiL:n jäsenseuraa. Pelaajilla pitää olla Suomen Biljardiliiton kausilisenssi 2013-2014 tai kevätlisenssi.
Osallistumismaksu parilta on 50 euroa.

Suomen Biljardiliiton snookerkilpailuissa noudatetaan lajin etikettiin kuuluvaa pukukoodia: suorat puvunhousut, pitkähihainen kauluspaita, pukuliivi ja puvunkengät (rusettia ei tarvitse käyttää).

Peliformaatti:
- suora cup
- lauantain kaikki kierrokset paras seitsemästä -systeemillä
- sunnuntaina semifinaalit (bo7) ja finaali (bo9)

Pelipari pelaa vuorolyönnein. Joukkueen pelaajat voivat keskustella lyhyesti lyöntivuoronsa aikana lyönnistään, jos tarpeellista. Palaverit  ja muu aikaa vievä neuvottelun omainen toiminta lyöntien välillä on kielletty.


Ote säännöistä:
Ottelun aloitus arvotaan. Pelit aloitetaan vuorotellen. Lyöntijärjestys pysyy samana pelin ajan. Jokaisen pelin alussa pelaajat saavat vaihtaa lyöntijärjestystä. Vastapuolen joukkue voi halutessaan pyytää virheen tehnyttä pelaajaa pelaamaan uudelleen. Lyöntijärjestys ei muutu.

Pistetilanteen ollessa tasan pelin lopussa musta pallo pelataan uudelleen. Arvonnan voittaneet saavat valita kumpi vastapuolen pelaaja lyö seuraavaksi. Lyöntijärjestys pysyy samana kuin se oli pelin kuluessa.

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 5.2 2014 klo 21.00 mennessä ilmoittautumislinkkiin tai tekstiviestinä 0503098780

 

Sami Hovi

Snooker Lajipäällikkö