Snookerin kilpailutoiminta alkaa

30.7.2020

Snookerin kotimainen kilpailutoiminta alkaa jo heinä-elokuun vaihteessa, kun Oulussa pelataan eliittikilpailut 31.7.-2.8.2020.

Keväältä väliin jäänyt Pari SM pelataan puolestaan Helsingin Cabin Streetillä 15.-16.8.2020 ja varsinainen uusi kilpailukausi rankingkilpailujen osalta käynnistyy elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.8.2020, kun Mestaruussarja polkaistaan käyntiin Turun Aura-Biljardissa.

Silloin kauden avausrankingissa on kilpailutoiminnassa tarkoitus käyttää nyt myös snookerissa biljardi.org tulospalvelujärjestelmää. Tästä tiedotetaan lisää yksityiskohtia elokuun aikana.

Uusi kilpailukalenteri nähtävillä: https://snooker.sbil.fi/kilpailukalenteri-2020-2021/

Seuraa Snookerin tiedotteita SBIL:n sivuilta johon päivittyy myös uusi kilpailuohjekirja lähempänä uuden kauden alkua. SBIL:n snookersivut siirtyvät myös kauden alussa https://www.sbil.fi/snooker/

Ja kaikille Snookerin penkkiurheiluystäville myös mannaa tarjolla, kun Snookerin ammattilaisten MM-kilpailu käynnistyy tulevana viikonloppuna. Seuraa otteluita kattavasti lähetyksiä tarjoavalta Eurosportilta / Eurosport Playerilta.